• 9.385.781 stemmen

Vuilnisman, De

De Vuilnisman seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Vuilnisman? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Vuilnisman.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Vuilnisman (Seizoen 1) dateert van 2021.

De Vuilnisman Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Vuilnisman? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Vuilnisman seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Vuilnisman Serie Informatie

De Vuilnisman is een Documentaire-serie uit 2021.

Journalist Teun van de Keuken duikt in de wereld achter ons afval. Alleen al in Nederland wordt er zo’n 60 miljard kilo vuilnis per jaar geproduceerd. Maar waar laten we al die troep? Producenten, vuilverwerkers en overheden scheppen allemaal op over recycling, oftewel: de circulaire economie. “Afval bestaat niet”, zeggen de afvalverwerkers. Maar klopt dat eigenlijk wel? Teun zet de smerigste kant van onze consumptiemaatschappij in de schijnwerpers. Onze afvalverwerking blijkt een complexe industrie te zijn geworden waarin veel gekke dingen gebeuren.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.