• 9.385.443 stemmen

Zero Hour

Zero Hour seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Zero Hour? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Zero Hour.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Zero Hour (Seizoen 1) dateert van 2013.

Zero Hour Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Zero Hour? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Zero Hour seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Zero Hour Serie Informatie

Zero Hour is een Drama / Fantasy-serie uit 2013. Geregisseerd door Stephen Williams met onder meer de acteurs Anthony Edwards, Carmen Ejogo en Scott Michael Foster .

Hank Galliston is al langer dan twintig jaar de uitgever van een tijdschrift dat mythes ontkracht en samenzweringen blootlegt. Nadat zijn vrouw ontvoerd wordt door een internationale terrorist, raakt hij verwikkeld in een web van mysteriën dat wereldwijd en terug in de tijd gaat. Samen met twee jonge collega's en een FBI-agent begint Hank aan een race tegen de klok om zijn vrouw en de mensheid te redden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,13 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.