Alice Nevers: Le Juge Est une Femme seizoen 21?
Zal er een seizoen 21 beschikbaar komen voor de tv-serie Alice Nevers: Le Juge Est une Femme? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Alice Nevers: Le Juge Est une Femme.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Alice Nevers: Le Juge Est une Femme (Seizoen 20) dateert van 2025.
Alice Nevers: Le Juge Est une Femme Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 21) van Alice Nevers: Le Juge Est une Femme? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Alice Nevers: Le Juge Est une Femme seizoen 21 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Alice Nevers: Le Juge Est une Femme Serie Informatie
Alice Nevers: Le Juge Est une Femme is een Drama / Misdaad-serie uit 2002-2025. met onder meer de acteurs Karine Ambrosio, Daniel-Jean Colloredo en Alexandre Varga .
Alice Nevers is een jonge en mooie onderzoeksrechter. Ze krijgt assistentie van haar partner, politieagent Fred Marchand. Samen gebruiken ze hun eigen kracht en ervaring om misdaadmysteries op te lossen. Ze hebben daarbij elk hun eigen methodes.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 20 seizoenen.