#BOOS Docu seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie #BOOS Docu? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van #BOOS Docu.
Het laatste bij ons bekende seizoen van #BOOS Docu (Seizoen 1) dateert van 2018.
#BOOS Docu Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van #BOOS Docu? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over #BOOS Docu seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
#BOOS Docu Serie Informatie
#BOOS Docu is een Documentaire-serie uit 2018-2021.
Documentairereeks gemaakt door het team van BOOS over verscheidene, grote, gevoelige onderwerpen als het kinderpardon en euthanasie. In de aflevering over het kinderpardon volgt Tim Hofman kinderen van vluchtelingen of migranten die uitzetting boven het hoofd hangt of al uitgezet zijn, met als hoofddoel het aan de kaak stellen van het slecht werkende kinderpardon. In de aflevering over euthanasie volgt het team jongeren die euthanasie willen laten plegen, bijvoorbeeld vanwege het kampen met een ernstige ziekte die uitzichtloos lijden met zich mee brengt, of ernstige persoonlijkheidsproblemen waardoor ze het leven niet meer zien zitten.