• 9.384.749 stemmen

BOOS

BOOS seizoen 13?

Zal er een seizoen 13 beschikbaar komen voor de tv-serie BOOS? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van BOOS.

Het laatste bij ons bekende seizoen van BOOS (Seizoen 12) dateert van 2025.

BOOS Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 13) van BOOS? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over BOOS seizoen 13 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

BOOS Serie Informatie

BOOS is een Reality / Documentaire-serie uit 2016-2025. met onder meer de acteurs Emma van den berg, Tim Hofman en Marije de Roode .

Online consumentenprogramma, waarin Tim, vaak samen met sidekick/redactrice/producente Marije, aan de slag gaat om het probleem van een deelnemer, dat deze persoon naar de redactie ingezonden heeft, op te lossen. Deze problemen kunnen erg uiteenlopen: zo heeft de ene deelnemer problemen met de huurbaas en de ander met zijn werkgever. Het team achter het programma zoekt eerst uit hoe het probleem juridisch in elkaar zit, en Tim gaat vervolgens met de deelnemer op zoek naar de tegenpartij om verhaal te halen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,71 met in totaal 43 stemmen. De serie heeft momenteel 12 seizoenen.