• 9.384.777 stemmen

Code van Coppens: De Wraak van de Belgen

Code van Coppens: De Wraak van de Belgen seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Code van Coppens: De Wraak van de Belgen? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Code van Coppens: De Wraak van de Belgen.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Code van Coppens: De Wraak van de Belgen (Seizoen 5) dateert van 2025.

Code van Coppens: De Wraak van de Belgen Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Code van Coppens: De Wraak van de Belgen? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Code van Coppens: De Wraak van de Belgen seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Code van Coppens: De Wraak van de Belgen Serie Informatie

Code van Coppens: De Wraak van de Belgen is een Spelprogramma-serie uit 2021-2025.

In een race tegen de klok gaan wekelijks twee duo’s van bekende Nederlanders op zoek naar aanwijzingen in speciaal gebouwde escape rooms. Wie kraakt als eerste de code en kan de kamer verlaten? Achter de schermen worden de twee duo’s geleid door de Belgische hosts: de broers Staf en Mathias Coppens. Zij bedenken de proeven en helpen de duo’s op komische wijze in hun zoektocht naar buiten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,53 met in totaal 18 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.