Last Chance U: Basketball seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Last Chance U: Basketball? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Last Chance U: Basketball.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Last Chance U: Basketball (Seizoen 2) dateert van 2022.
Last Chance U: Basketball Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Last Chance U: Basketball? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Last Chance U: Basketball seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Last Chance U: Basketball Serie Informatie
Last Chance U: Basketball is een Documentaire-serie uit 2021-2022. met onder meer de acteurs John Mosley, Kenneth Hunter en Rob Robinson .
Last Chance U: Basketball geeft een kijk in de wereld van community college basketbal. We volgen de East Los Angeles College Huskies (ELAC) in hun jacht naar een ongekend Californisch basketbalkampioenschap. Onder leiding van de gepassioneerde hoofdcoach John Mosley, bestaat het ELAC-team uit voormalige D1-rekruten en krachtpatsers die zichzelf graag willen bewijzen voor een laatste kans om hun dromen van spelen op het volgende niveau waar te maken. Maar het team wordt op de proef gesteld terwijl de spelers tegenslagen, innerlijke demonen en emoties op en naast het veld moeten bestrijden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,55 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.