• 9.385.030 stemmen

Made for Love

Made for Love seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Made for Love? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Made for Love.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Made for Love (Seizoen 2) dateert van 2022.

Made for Love Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Made for Love? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Made for Love seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Made for Love Serie Informatie

Made for Love is een Drama-serie uit 2021-2022. Geregisseerd door Stephanie Laing met onder meer de acteurs Billy Magnussen, Dan Bakkedahl en Sarunas J. Jackson .

Hazel Green zit gevangen zit in een verstikkend huwelijk met een miljardair. Hoewel ze alles heeft wat haar hartje begeert, zit het door technologie geobsedeerde gedrag van haar man haar al jaren tegen. Wanneer ze hem echter verlaat om elders een nieuw leven op te bouwen, komt ze tot de schokkende ontdekking dat er een chip in haar hoofd is geplaatst, waarmee ze van afstand nauwlettend in de gaten kan worden gehouden. In haar ogen is er maar één oplossing: onderdak zoeken bij haar vader die midden in de woestijn woont.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,30 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.