• 9.384.383 stemmen

Waar Is Mark?

Waar Is Mark? seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Waar Is Mark?? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Waar Is Mark?.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Waar Is Mark? (Seizoen 1) dateert van 2021.

Waar Is Mark? Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Waar Is Mark?? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Waar Is Mark? seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Waar Is Mark? Serie Informatie

Waar Is Mark? is een Documentaire-serie uit 2021.

Lidewij Nuitten neemt de kijkers mee op een bijzondere zoektocht naar haar allereerste jeugdliefde. Begin jaren 2000 werd ze verliefd op de jonge Mark, en nu vraagt ze zich af wat er van hem is geworden. Het resultaat is te zien in een driedelige docureeks waarin Lidewij er met de camera op haar schouder uittrekt om haar Mark na twintig jaar terug te vinden. Een gemakkelijke zoektocht belooft het niet te worden, want het enige aanknopingspunt dat Lidewij heeft, is een vage jeugdherinnering van toen ze acht was.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.