• 9.384.462 stemmen

Debris

Debris seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Debris? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Debris.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Debris (Seizoen 1) dateert van 2021.

Debris Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Debris? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Debris seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Debris Serie Informatie

Debris is een Drama / Sciencefiction-serie uit 2021. Geregisseerd door Padraic McKinley met onder meer de acteurs Jonathan Tucker, Riann Steele en Norbert Leo Butz .

Op een dag storten er wrakstukken van een buitenaards ruimteschip neer op de aarde. Al snel wordt duidelijk dat deze wrakstukken een mysterieuze invloed hebben op onze planeet en haar bewoners. De Amerikaanse CIA agent Bryan Beneventi en de Britse MI6 agente Finola Jones krijgen de opdracht om samen op onderzoek uit te gaan. Ze blijken totaal verschillende persoonlijkheden te hebben, maar moeten van hun samenwerking toch een succes zien te maken.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,25 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.