Força Koeman seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Força Koeman? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Força Koeman.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Força Koeman (Seizoen 3) dateert van 2022.
Força Koeman Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Força Koeman? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Força Koeman seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Força Koeman Serie Informatie
Força Koeman is een Documentaire-serie uit 2021-2022. met onder meer de acteurs Bartina Koeman, Rob Jansen en Ronald Koeman jr .
Het was de grote droom van Ronald Koeman: trainer worden van FC Barcelona. In de documentaire wordt Ronald op de voet gevolgd naar één van de grootste transfers van 2020. Vanaf het moment van tekenen tot de eerste maanden als trainer, die niet bepaald vlekkeloos gaat. Het elftal draait niet naar verwachting, Messi dreigt te vertrekken, de club heeft beperkte financiële middelen. Naast Ronald zelf komen ook gezinsleden en (oud-)voetballers als Memphis Depay, Giovanni van Bronckhorst en Frenkie de Jong aan het woord.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,59 met in totaal 28 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.