• 9.383.943 stemmen

50M²

50M² seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie 50M²? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van 50M².

Het laatste bij ons bekende seizoen van 50M² (Seizoen 1) dateert van 2021.

50M² Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van 50M²? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 50M² seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

50M² Serie Informatie

50M² is een Drama / Komedie-serie uit 2021. met onder meer de acteurs Engin Öztürk, Aybüke Pusat en Cengiz Bozkurt .

Een tweede kans krijgen is gemakkelijk, maar er gebruik van maken is moeilijker dan men denkt. Gölge doet het vuile werk van Servet Nadir, door wie hij is opgevoed. Hij herinnert zich niets van zijn jeugd, maar gaat op zoek naar de foto die hem bindt aan zijn verleden. Gölge, die ontsnapt met de geheimen van Servet Nadir, zoekt zijn toevlucht in een kleermakerij van 50 vierkante meter in een wijk genaamd Güzelce. De inwoners van de wijk geloven dat hij Adem is, de zoon van Adil, de kleermaker die pas is overleden. Hoe moeilijk de buurt het ook heeft, Gölge zal de buurt veranderen en de buurt zal Gölge veranderen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,33 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.