• 9.383.885 stemmen

Leven.doc, Het

Het Leven.doc seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Het Leven.doc? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Het Leven.doc.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Het Leven.doc (Seizoen 1) dateert van 2020.

Het Leven.doc Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Het Leven.doc? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Het Leven.doc seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Het Leven.doc Serie Informatie

Het Leven.doc is een Talkshow-serie uit 2020.

Thomas Huyghe neemt de touwtjes zelf in handen en maakt 'Het Leven.doc', een achtdelige talkshow waarin hij met bekende Vlamingen praat over de do's-and-don'ts van het leven. Die levenslessen giet hij in een overzichtelijk Word-document; een levensgids voor een nieuwe generatie. Thomas bespreekt drie thema's per aflevering, vierentwintig hoofdstukken in totaal. ‘Flirten’, ‘de puberteit’, ‘het huishouden’, ‘verouderen’, ‘dansen’, ‘solliciteren’ en ‘zwemmen’ zijn een greep uit de hoofdstukken die op tafel komen, en dus uiteindelijk in de gids belanden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 5,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.