• 9.384.382 stemmen

Cid, El

El Cid seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie El Cid? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van El Cid.

Het laatste bij ons bekende seizoen van El Cid (Seizoen 2) dateert van 2021.

El Cid Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van El Cid? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over El Cid seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

El Cid Serie Informatie

El Cid is een Drama / Avontuur-serie uit 2020-2021. Geregisseerd door Marco Castillo met onder meer de acteurs Jaime Lorente, José Luis García Pérez en Elia Galera .

Ruy Díaz de Vivar is een jonge edelknaap die trouw is aan zijn meester, Sancho, de toekomstige koning van León en Castilië. Terwijl hij vecht om hogerop te komen, raakt hij dankzij zijn natuurlijke talent met een zwaard verstrikt in een samenzwering om de koning omver te werpen, wat evenveel bloedvergieten, pijn en dood zou veroorzaken voor zowel de christenen als de moslims.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,43 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.