• 9.385.564 stemmen

Clarice

Clarice seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Clarice? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Clarice.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Clarice (Seizoen 1) dateert van 2021.

Clarice Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Clarice? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Clarice seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Clarice Serie Informatie

Clarice is een Misdaad / Drama-serie uit 2021. Geregisseerd door DeMane Davis met onder meer de acteurs Rebecca Breeds, Kal Penn en Nick Sandow .

Clarice speelt zich af in 1993, een jaar na de gebeurtenissen in The Silence of the Lambs. FBI-agent Clarice Starling keert terug in het veld om seriemoordenaars en seksuele roofdieren te achtervolgen terwijl ze navigeert door de hoge politieke wereld van Washington, D.C. Clarice is zowel briljant als kwetsbaar. Haar complexe psychologische samenstelling, die voortkomt uit een moeilijke jeugd, stelt haar echter in staat om haar stem te vinden in de mannenwereld waarin ze werkt, en om te ontsnappen aan de familiegeheimen die haar haar hele leven hebben achtervolgd.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,36 met in totaal 29 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.