• 9.385.383 stemmen

Lupin

Lupin seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Lupin? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Lupin.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Lupin (Seizoen 2) dateert van 2023.

Lupin Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Lupin? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Lupin seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Lupin Serie Informatie

Lupin is een Misdaad / Drama-serie uit 2021-2023. Geregisseerd door Ludovic Bernard met onder meer de acteurs Omar Sy, Hervé Pierre en Nicole Garcia .

Toen Assane Diop nog maar een tiener was werd zijn vader beschuldigd van een misdaad die hij niet gepleegd had. Zijn vader stierf en vijfentwintig jaar later is het tijd om wraak te nemen. Nu is Lupin een charmante inbreker die zijn talenten graag inzet om gestolen sieraden van vrouwen terug te vinden. Voor deze heldendaden zet hij veel op het spel. De crimineel sluipt namelijk het Louvre binnen voor een groot misdrijf. Of hij de grote klus geklaard krijgt is echter nog maar de vraag.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,61 met in totaal 365 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.