La Révolution seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie La Révolution? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van La Révolution.
Het laatste bij ons bekende seizoen van La Révolution (Seizoen 1) dateert van 2020.
La Révolution Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van La Révolution? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over La Révolution seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
La Révolution Serie Informatie
La Révolution is een Actie / Avontuur-serie uit 2020. Geregisseerd door Edouard Salier met onder meer de acteurs Amir el Kacem, Marilou Aussilloux en Lionel Erdogan .
De serie speelt zich af in 1787, wanneer Joseph Guillotin - uitvinder van de Guillotine, een geheimzinnig virus ontdekt dat mensen van adel aanzet tot het plegen van gruwelijke moorden op doodgewone middenstanders. Het virus en de bijbehorende gevolgen veroorzaakt een golf van gewelddadige opstanden door heel Frankrijk. Een aantal mensen neemt de moedige taak op zich om terug te vechten, de bloederige slachtpartijen in het land te stoppen en te zorgen dat de rust langzaam maar zeker wederkeert.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,34 met in totaal 28 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.