• 9.384.811 stemmen

Letzte Wort, Das

Das Letzte Wort seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Das Letzte Wort? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Das Letzte Wort.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Das Letzte Wort (Seizoen 1) dateert van 2020.

Das Letzte Wort Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Das Letzte Wort? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Das Letzte Wort seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Das Letzte Wort Serie Informatie

Das Letzte Wort is een Drama / Komedie-serie uit 2020. Geregisseerd door Pola Beck met onder meer de acteurs Thorsten Merten, Nina Gummich en Aaron Hilmer .

Als haar man na 25 jaar huwelijk plotseling overlijdt, barst de wereld van Karla uit elkaar. Onverwacht en tot verbazing van haar familie vindt ze echter energie in een nieuwe roeping: ze wordt begrafenisondernemer. Tegelijkertijd worstelt ze echter om haar eigen verlies te overwinnen en stort ze haar familie dieper in de chaos.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.