Bom Dia, Verônica seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Bom Dia, Verônica? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bom Dia, Verônica.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bom Dia, Verônica (Seizoen 3) dateert van 2024.
Bom Dia, Verônica Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Bom Dia, Verônica? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bom Dia, Verônica seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bom Dia, Verônica Serie Informatie
Bom Dia, Verônica is een Misdaad / Drama-serie uit 2020-2024. Geregisseerd door José Henrique Fonseca met onder meer de acteurs Klara Castanho, Reynaldo Gianecchini en Adriano Garib .
Veronica Torres is een politieagente die werkt op een politiebureau voor moordzaken in São Paulo. Getrouwd en met twee kinderen, wordt haar routine onderbroken wanneer ze getuige is van de schokkende zelfmoord van een jonge vrouw in dezelfde week dat ze een anoniem telefoontje krijgt van een wanhopige vrouw die om hulp vraagt. Veronica zal al haar vaardigheden moeten inzetten om in de twee intrigerende zaken te duiken, de dader op te sporen en de slachtoffers te helpen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,18 met in totaal 31 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.