Mr. Lucky seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mr. Lucky? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Mr. Lucky.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Mr. Lucky (Seizoen 1) dateert van 1959.
Mr. Lucky Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mr. Lucky? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mr. Lucky seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Mr. Lucky Serie Informatie
Mr. Lucky is een Komedie / Thriller-serie uit 1959-1960. Geregisseerd door Jack Arnold met onder meer de acteurs Ross Martin, John Vivyan en Tom Brown .
Mr. Lucky is een eerlijke professionele gokker die een drijvend casino, het schip Fortuna, had gewonnen en dat hij nu als zijn uitvalsbasis gebruikt. Mr. Lucky zorgt ervoor dat hij meer dan drie mijl van het vasteland verwijderd blijft met zijn schip, zodat hij legaal zijn casino kan runnen. Hij is gastheer voor een grote verscheidenheid aan mensen, die allemaal komen om gebruik te maken van zijn luxe faciliteiten. Zijn goede vriend Andamo helpt hem het casino te leiden.