Bäckström seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Bäckström? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bäckström.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bäckström (Seizoen 3) dateert van 2024.
Bäckström Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Bäckström? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bäckström seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bäckström Serie Informatie
Bäckström is een Misdaad / Drama-serie uit 2020-2024. met onder meer de acteurs Kjell Bergqvist, Agnes Lindström Bolmgren en Livia Millhagen .
Politie-inspecteur Evert Bäckström is bepaald geen toonbeeld van een rechtschapen burger, laat staan politie-inspecteur. Hij is lui, corrupt en cynisch en schept er voortdurend over op dat hij 99% van al zijn zaken oplost. Hij is een doorn in het oog van de jonge commissaris Annika Carlsson en de nieuwe officier van justitie, Hanna Hwass. Dan meldt het tienjarige jongetje Edvin zich bij hem met een menselijke schedel die hij gevonden heeft op het onbewoonde eiland Ofärdsön.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,23 met in totaal 31 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.