• 9.378.992 stemmen

Bäckström - Seizoen 3 (2024)

Show titel: Bäckström

Afleveringen: 6

Speelduur: 4 uur en 30 minuten

Ontwikkeld door: Hart Hanson

Met: Kjell Bergqvist, Agnes Lindström Bolmgren en Filip Berg

Oorsprong: Zweden / Duitsland

Datum van release: woensdag 24 april 2024

Eerst uitgezonden op: C More (Zweden)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Bäckström

Politie-inspecteur Evert Bäckström is bepaald geen toonbeeld van een rechtschapen burger, laat staan politie-inspecteur. Hij is lui, corrupt en cynisch en schept er voortdurend over op dat hij 99% van al zijn zaken oplost. Hij is een doorn in het oog van de jonge commissaris Annika Carlsson en de nieuwe officier van justitie, Hanna Hwass. Dan meldt het tienjarige jongetje Edvin zich bij hem met een menselijke schedel die hij gevonden heeft op het onbewoonde eiland Ofärdsön.

Afleveringen Seizoen 3 (2024)

1. Aflevering 1

24 april 2024 (45 minuten)

2. Aflevering 2

6. Aflevering 6

29 mei 2024 (45 minuten)

avatar van AniSter

AniSter

Het verhaal van dit derde seizoen zit vrij goed in elkaar; de uitvoering lijkt echter meer op een klucht. Het is niet echt noodzakelijk om de eerste twee seizoenen gezien te hebben, maar het helpt wel vanwege de gebeurtenissen hieruit. De cast bestaat voornamelijk uit bekende gezichten. Een vierde seizoen behoort tot de mogelijkheden, gezien de afronding van dit derde seizoen.

avatar van @quikfit

@quikfit

Ik heb de eerste twee seizoenen 4 sterren gegeven,dit was alleen maar hysterisch geschreeuw,een klucht heb ik in de andere reactie gelezen. Ben niet verder gekomen dan afl. 2. Ik stem daarom ook niet.Wat een teleurstelling.