Van der Valk seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Van der Valk? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Van der Valk.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Van der Valk (Seizoen 4) dateert van 2024.
Van der Valk Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Van der Valk? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Van der Valk seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Van der Valk Serie Informatie
Van der Valk is een Misdaad-serie uit 2020-2024. Geregisseerd door Michiel van Jaarsveld met onder meer de acteurs Marc Warren, Maimie McCoy en Luke Allen-Gale .
Detective Piet van der Valk woont met zijn hond op een woonboot in Amsterdam. Zijn naaste collega's hebben het niet altijd even makkelijk met zijn harde instelling, maar hij vindt de focus op het werk nu eenmaal belangrijker dan vrienden maken. Met Lucienne Hassell kan hij het nog het beste vinden, maar voor nieuweling Job Cloovers kan er, ondanks zijn steevaste uitstekende werk, nog niet één complimentje af. Het team krijgt een aantal zeer verschillende en lastige moordzaken op hun bordje.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,18 met in totaal 38 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.