• 9.385.326 stemmen

Warrior Nun

Warrior Nun seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Warrior Nun? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Warrior Nun.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Warrior Nun (Seizoen 2) dateert van 2022.

Warrior Nun Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Warrior Nun? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Warrior Nun seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Warrior Nun Serie Informatie

Warrior Nun is een Actie / Fantasy-serie uit 2020-2022. Geregisseerd door Simon Barry met onder meer de acteurs Alba Baptista, Toya Turner en Tristán Ulloa .

Een 19-jarige vrouw wordt wakker in een mortuarium met een nieuw leven ingeblazen en een goddelijk artefact ingebed in haar rug. Ze ontdekt dat ze nu deel uitmaakt van een oude orde die belast is met het bestrijden van demonen op aarde en dat sterke machten, die zowel de hemel als de hel vertegenwoordigen, haar willen vinden en beheersen. Al snel raakt ze verstrikt in een gevecht tussen goed en kwaad.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,29 met in totaal 69 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.