Never Have I Ever seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Never Have I Ever? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Never Have I Ever.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Never Have I Ever (Seizoen 4) dateert van 2023.
Never Have I Ever Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Never Have I Ever? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Never Have I Ever seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Never Have I Ever Serie Informatie
Never Have I Ever is een Drama / Komedie-serie uit 2020-2023. Geregisseerd door Kabir Akhtar met onder meer de acteurs Maitreyi Ramakrishnan, Lee Rodriguez en Jaren Lewison .
De Indisch-Amerikaanse tiener Devi Vishwakumar heeft twee beste vriendinnen, de Oost-Aziatisch Eleanor en de half zwarte, half witte lesbienne Fabiola. Bij de leerlingen op hun middelbare school Sherman Oaks staan ze bekend als de UN, vanwege hun slimheid en diversiteit. Na een traumatisch jaar wil Devi populair zijn in plaats van een buienbeentje, maar vrienden, familie en gevoelens gaan het haar niet makkelijk maken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,65 met in totaal 96 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.