• 9.383.885 stemmen

Rake

Rake seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Rake? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Rake.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Rake (Seizoen 5) dateert van 2018.

Rake Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Rake? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rake seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Rake Serie Informatie

Rake is een Drama / Komedie-serie uit 2010-2018. Geregisseerd door Shannon Murphy met onder meer de acteurs Richard Roxburgh, Matt Day en Adrienne Pickering .

Cleaver Greene is een tweederangs advocaat in Sydney, Australië. Hij stort zich op de meest hopeloze zaken en haalt alles uit de kast om zijn bijzondere cliënten, die variëren van hondenliefhebbers en schoolmeisjes tot bommenleggers en kannibalen, te verdedigen. Hij zwemt het liefst tegen de stroom in en de meeste rechters hebben de pest aan hem. Kortom, hij maakt het zichzelf niet gemakkelijk. Maar vergeleken met zijn privéleven is zijn werk een fluitje van een cent. Zijn ex-vrouw noemt hem nog altijd een onbetrouwbaar stuk vreten en hij heeft altijd geld- en drankproblemen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,82 met in totaal 33 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.