Hawaiian Eye seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Hawaiian Eye? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Hawaiian Eye.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Hawaiian Eye (Seizoen 4) dateert van 1962.
Hawaiian Eye Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Hawaiian Eye? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hawaiian Eye seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Hawaiian Eye Serie Informatie
Hawaiian Eye is een Actie / Avontuur-serie uit 1959-1963. Geregisseerd door André de Toth met onder meer de acteurs Robert Conrad, Anthony Eisley en Poncie Ponce .
Privédetective Tracy Steele en zijn half Hawaiiaanse partner, Tom Lopaka, zijn eigenaar van Hawaiian Eye, een combinatie van detectivebureau en particuliere beveiligingsfirma, gevestigd in Honolulu. Hun belangrijkste klant is het Hawaiian Village Hotel, dat in ruil voor beveiligingsdiensten het agentschap een luxe privéverblijf op het hotelterrein biedt. De partners onderzoeken mysteries en beschermen klanten met de hulp van fotografe Cricket Blake, die ook zingt in de Shell Bar van het hotel, en taxichauffeur Kim Quisado.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.