Freud seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Freud? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Freud.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Freud (Seizoen 1) dateert van 2020.
Freud Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Freud? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Freud seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Freud Serie Informatie
Freud is een Misdaad / Thriller-serie uit 2020. Geregisseerd door Marvin Kren met onder meer de acteurs Manuel Ossenkopf, Mercedes Müller en Rainer Bock .
1886, Wenen. Sigmund Freud krijgt sterke tegenstand van collega's en de bredere Oostenrijkse samenleving nadat hij zijn revolutionaire theorieën heeft gepresenteerd. Het is op dit moment dat hij de oorlogsveteraan en politieman Alfred Kiss en het beruchte medium Fleur Salomé ontmoet en ongewild deel gaat uitmaken van de jacht op een seriemoordenaar. Rusteloos, high van de cocaïne en strevend naar erkenning, begint de jonge Sigmund Freud aan een zenuwslopende, hypnotische reis naar de diepte van de menselijke ziel.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,67 met in totaal 21 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.