Ant & Dec's Saturday Night Takeaway seizoen 19?
Zal er een seizoen 19 beschikbaar komen voor de tv-serie Ant & Dec's Saturday Night Takeaway ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ant & Dec's Saturday Night Takeaway .
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ant & Dec's Saturday Night Takeaway (Seizoen 18) dateert van 2022.
Ant & Dec's Saturday Night Takeaway Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 19) van Ant & Dec's Saturday Night Takeaway ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ant & Dec's Saturday Night Takeaway seizoen 19 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ant & Dec's Saturday Night Takeaway Serie Informatie
Ant & Dec's Saturday Night Takeaway is een Spelprogramma / Komedie-serie uit 2002-2022. met onder meer de acteurs Anthony McPartlin, Declan Donnelly en Stephen Mulhern .
Variëteitsshow boordevol hilarische sketches, verrassende opdrachten, gewaagde stunts en beroemde gasten. In deze wervelende show onder leiding van het komische presentatieduo Ant & Dec kunnen gasten uit het publiek en kijkers thuis prachtige prijzen winnen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 18 seizoenen.