Thin Ice seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Thin Ice? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Thin Ice.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Thin Ice (Seizoen 1) dateert van 2020.
Thin Ice Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Thin Ice? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Thin Ice seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Thin Ice Serie Informatie
Thin Ice is een Drama / Thriller-serie uit 2020. met onder meer de acteurs Alexander Karim, Lena Endre en Nicolas Bro .
Terwijl de Arctische Raad op Groenland vergadert over een overeenkomst die milieubedreigende olieboringen moet verbieden, wordt voor de kust een schip aangevallen dat onderzoek doet naar klimaatverandering. Elsa, de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken, staat achter de overeenkomst; haar politiek adviseur Viktor is aan boord van het bedreigde schip. De aanval brengt Elsa's voorstel in gevaar en zorgt voor veel onrust thuis in Zweden bij inlichtingenofficier Liv, die zwanger is van Viktors kind.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,07 met in totaal 15 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.