• 9.385.418 stemmen

Love Is Blind

Love Is Blind seizoen 11?

Zal er een seizoen 11 beschikbaar komen voor de tv-serie Love Is Blind? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Love Is Blind.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Love Is Blind (Seizoen 10) dateert van 2026.

Love Is Blind Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 11) van Love Is Blind? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Love Is Blind seizoen 11 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Love Is Blind Serie Informatie

Love Is Blind is een Reality-serie uit 2020-2026. met onder meer de acteurs Cole Barnett, Amy Cortés en Zanab Jaffrey .

Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten. Zonder afleiding van de buitenwereld, praten de singles met een reeks van potentiële kandidaten en wanneer er een betekenisvolle connectie wordt gemaakt, verloven ze zich en zien ze elkaar voor het eerst. Verloofd en terug in de echte wereld, terwijl ze hun trouwdag plannen, zullen ze snel ontdekken of ze hun emotionele band in een fysieke kunnen veranderen vóór de snel naderende ceremonie.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,67 met in totaal 36 stemmen. De serie heeft momenteel 10 seizoenen.