Sinbad seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Sinbad? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Sinbad.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Sinbad (Seizoen 1) dateert van 2012.
Sinbad Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Sinbad? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sinbad seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Sinbad Serie Informatie
Sinbad is een Actie / Avontuur-serie uit 2012. met onder meer de acteurs Elliot Knight, Marama Corlett en Elliot Cowan .
De 21 jarige Sinbad veroorzaakt zonder opzet de dood van twee mannen, waaronder zijn eigen broer. Sinbad wordt getroffen door een vloek waardoor hij nooit langer dan één dag op het vasteland mag blijven, zolang hij geen boete heeft gedaan voor zijn zonden. Verbannen naar zee komt hij aan boord van een schip, waar hij tot aanvoerder wordt verkozen nadat het schip zinkt. Het is het begin van een magische ontdekkingsreis.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,33 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.