• 9.385.205 stemmen

Onisciente

Onisciente seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Onisciente? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Onisciente.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Onisciente (Seizoen 1) dateert van 2020.

Onisciente Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Onisciente? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Onisciente seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Onisciente Serie Informatie

Onisciente is een Drama / Sciencefiction-serie uit 2020. met onder meer de acteurs Marcello Airoldi, Jonathan Haagensen en Luana Tanaka .

In een nabije toekomst worden burgers voortdurend achtervolgt door een kleine, bijna onmerkbare drone die informatie verzamelt van de persoon aan wie het is gekoppeld. Hierdoor is het misdaadcijfer tot bijna nul gedaald, omdat criminelen zeker weten dat ze zeer snel kunnen worden gepakt. Het alwetende systeem werkt perfect totdat een meisje genaamd Nina een moord ontdekt. Het systeem geeft er echter geen melding van. Nina besluit de moord zelf te onderzoeken maar zal hiervoor haar persoonlijke bewakingsdrone te slim af moeten zijn om de waarheid te achterhalen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,38 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.