• 9.384.749 stemmen

Jeonwoo

Jeonwoo seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Jeonwoo ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Jeonwoo .

Het laatste bij ons bekende seizoen van Jeonwoo (Seizoen 1) dateert van 2010.

Jeonwoo Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Jeonwoo ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Jeonwoo seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Jeonwoo Serie Informatie

Jeonwoo is een Drama / Oorlog-serie uit 2010. Geregisseerd door Song Hyun-wook met onder meer de acteurs Lee Tae-ran, Ryu Sang-wook en Kim Roi-ha .

Lee Hyeon-Joong is een Zuid-Koreaanse squadroncommandant en oorlogsveteraan die toegewijd is aan het beschermen van de levens van de soldaten die onder hem dienen. Tijdens de oorlog tussen Noord-Korea en Zuid-Korea komt hij een oude bekende op het slagveld tegen, met wie hij een relatie had. Lee Soo-Kyung is destijds overgelopen en luitenant geworden van het Noord-Koreaanse leger. Terwijl duidelijk wordt dat beiden nog gevoelens voor elkaar hebben, gaat de strijd door.