La Bande à Ovide seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie La Bande à Ovide? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van La Bande à Ovide.
Het laatste bij ons bekende seizoen van La Bande à Ovide (Seizoen 1) dateert van 1987.
La Bande à Ovide Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van La Bande à Ovide? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over La Bande à Ovide seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
La Bande à Ovide Serie Informatie
La Bande à Ovide is een Animatie / Familie-serie uit 1987.
Het vogelbekdier Ovide woont met zijn vriendjes Polo de straatveger, Peli de winkelier, Dikbuik de kok, Luiaard, en de koala-drieling Ko, A en La op een tropisch eiland in de Grote Oceaan. Samen beleven ze daar allerlei avonturen. Ovide en zijn vriendjes worden echter tegengewerkt door de slang Pie, die met zijn hulpje Zozo de heerschappij over het eiland wil overnemen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,06 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.