• 9.384.374 stemmen

Wat een Jaar!

Wat een Jaar! seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Wat een Jaar!? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Wat een Jaar!.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Wat een Jaar! (Seizoen 3) dateert van 2021.

Wat een Jaar! Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Wat een Jaar!? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wat een Jaar! seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Wat een Jaar! Serie Informatie

Wat een Jaar! is een Spelprogramma / Familie-serie uit 2018-2022.

50% quiz, 50% spel en 100% nostalgie: dat is Wat een Jaar! Host Koen Wauters en teamcaptains Nathalie Meskens en Jonas Van Geel keren elke week samen met twee bekende gasten terug in de tijd, naar een jaar uit het verleden dat ze bewust meemaakten. Van de outfits en kapsels tot de decors, muziek en beelden: letterlijk alles dompelt hen onder in 'de tijd van toen'.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.