• 9.370.422 stemmen

Speelduur: 1 uur en 44 minuten

Met: Badr Hari

Oorsprong: Nederland

Datum van release: zaterdag 14 december 2019

Eerst uitgezonden op: Videoland (Nederland)

• Videoland Bekijk miniserie via Videoland
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Badr

Kickbokser Badr Hari groeide op in zijn geboortestad Amsterdam, maar zijn ouders komen oorspronkelijk uit de Marokkaanse stad Kenitra. Deze documentaireserie werpt een blik op Hari's privéleven en volgt hem tijdens de voorbereidingen richting het aankomende en allesbepalende titelgevecht tegen Rico Verhoeven op 21 december 2019 in het Gelredome in Arnhem.

Afleveringen

1. Aflevering 1

14 december 2019 (37 minuten)

In deze aflevering leren we Badr kennen zoals we hem nog nooit eerder gezien hebben. Zijn leven in Marokko, de zware trainingen en we spreken de mensen die het meest dichtbij hem staan. We blikken samen met Badr terug op zijn jeugd en de bizarre vlucht die zijn carrière heeft genomen.

2. Aflevering 2

14 december 2019 (28 minuten)

Badr legt ons uit wat er de vorige wedstrijd mis is gegaan. Rechtszaken, gevangenisbezoeken en zware familie omstandigheden zorgden er in 2016 voor dat hij niet in optimale vorm de ring kon betreden. Hoe kijkt hij zelf terug op deze tijd? En wat zorgt er dit keer voor dat hij zo anders in de ring zal staan?

3. Aflevering 3

28 december 2019 (39 minuten)

Deze aflevering staat geheel in het teken van de wedstrijd die nu al bestempeld wordt als 'de wedstrijd van de eeuw'. Op 21 december zal heel de wereld zien wie de nieuwe wereldkampioen wordt. We beleven samen met Badr zijn laatste dagen voor de wedstrijd. Van de weging tot aan de doping test.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.