Foodie Love seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Foodie Love? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Foodie Love.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Foodie Love (Seizoen 1) dateert van 2019.
Foodie Love Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Foodie Love? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Foodie Love seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Foodie Love Serie Informatie
Foodie Love is een Drama-serie uit 2019. Geregisseerd door Isabel Coixet met onder meer de acteurs Laia Costa en Guillermo Pfening .
Foodie Love gaat over de relatie tussen twee liefhebbers van eten die elkaar ontmoeten via een mobiele app. De een is een drieëndertig jaar oude boekeditor, slim en enigszins schuw wat betreft relaties. De andere is een succesvolle wiskundige, gecultiveerd en soms een beetje naïef. De twee dertigers beginnen elkaar te leren kennen. Middels meerdere dates zullen ze moeten ontdekken of ze een basis kunnen leggen voor een duurzaam liefdesverhaal.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.