• 9.384.749 stemmen

Inside Edge

Inside Edge seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Inside Edge? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Inside Edge.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Inside Edge (Seizoen 3) dateert van 2021.

Inside Edge Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Inside Edge? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Inside Edge seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Inside Edge Serie Informatie

Inside Edge is een Drama-serie uit 2017-2021. met onder meer de acteurs Vivek Oberoi, Angad Bedi en Richa Chadha .

Inside Edge is een fictieve serie die de processen, beproevingen en triomfen volgt van de Mumbai Mavericks, een T20-cricketfranchise die in de PowerPlay League speelt. De sterke mannen en vrouwen achter het spel stoppen voor niets om te krijgen wat ze willen. Hun ambitie is een alles verterende macht die ze verkrijgen door bedrog, lust, hebzucht, manipulatie en verraad, die de sport dreigt te vernietigen die ze zweren te beschermen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.