• 9.385.182 stemmen

Chuck Norris: Karate Kommandos

Chuck Norris: Karate Kommandos seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Chuck Norris: Karate Kommandos? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Chuck Norris: Karate Kommandos.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Chuck Norris: Karate Kommandos (Seizoen 1) dateert van 1986.

Chuck Norris: Karate Kommandos Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Chuck Norris: Karate Kommandos? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Chuck Norris: Karate Kommandos seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Chuck Norris: Karate Kommandos Serie Informatie

Chuck Norris: Karate Kommandos is een Animatie / Actie-serie uit 1986. met onder meer de acteurs Chuck Norris, Kathy Garver en Keone Young .

Chuck Norris vecht tegen de krachten van het kwaad die worden geleid door de beruchte schurk 'The Claw'. The Claw staat echter niet alleen, want hij wordt vergezeld door 'The Super Ninja'. Maar ook Chuck heeft zo zijn bondgenoten die hem bijstaan om de wereld te redden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.