Lang Leve seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Lang Leve ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Lang Leve .
Het laatste bij ons bekende seizoen van Lang Leve (Seizoen 2) dateert van 2014.
Lang Leve Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Lang Leve ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Lang Leve seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Lang Leve Serie Informatie
Lang Leve is een Talkshow / Komedie-serie uit 2013-2014.
Een entertainend programma waarbij presentator Jonas Van Geel iedere week een iconische landgenoot, van wie hij grote fan is, in de studio ontvangt en trakteert op de film van hun leven. Een eigenzinnige, dan wel geestige versie. Gekende en minder gekende bio-facts uit het leven van de gast worden herinterpreteerd en ook tijdens de gesprekken met zijn idolen deelt Jonas liefdevolle kopstoten uit. Het is natuurlijk maar de vraag hoe de sterren zullen reageren wanneer ze in de studio de film van hun leven voor het eerst te zien krijgen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.