Beat seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Beat? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Beat.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Beat (Seizoen 1) dateert van 2018.
Beat Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Beat? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Beat seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Beat Serie Informatie
Beat is een Drama / Thriller-serie uit 2018. met onder meer de acteurs Karoline Herfurth, Jannis Niewöhner en Thekla Reuten .
Robert Schlag is een drugsverslaafde en seksverslaafde jonge clubpromotor. Hij werkt in de beroemdste technoclub van Berlijn en mist zelf geen feest. Zijn verreikende connecties in de louche clubwereld van de Duitse hoofdstad kunnen van groot belang zijn voor de politie die te maken heeft met een internationale misdaadorganisatie die zich bezighoudt met drugs, wapens, en zelfs de handel in mensen en organen. Als de Europese geheime diensten hem als undercover insider rekruteren, ontdekt hij de schokkende omvang van corruptie in zijn nauwe netwerk - en ook zijn persoonlijke grenzen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.