• 9.385.152 stemmen

Continuum

Continuum seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Continuum? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Continuum.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Continuum (Seizoen 4) dateert van 2015.

Continuum Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Continuum? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Continuum seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Continuum Serie Informatie

Continuum is een Sciencefiction / Drama-serie uit 2012-2015. Geregisseerd door Pat Williams met onder meer de acteurs Rachel Nichols, Erik Knudsen en Victor Webster .

Kiera Cameron is een veiligheidsbeambte in het Vancouver van 2077. Wanneer acht meedogenloze terroristen, beter bekend als Liber8, hun executie proberen te ontlopen door gebruik te maken van tijdreizen, belandt Kiera in 2012. Met de hulp van het zeventienjarige computergenie Alec Sadler en rechercheur Carlos Fonnegra moet Kiera zien te overleven in 2012 en Liber8 stoppen, voordat ze de loop van de geschiedenis, en dus de toekomst weten te veranderen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,99 met in totaal 93 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.