• 9.384.551 stemmen

Mixed-ish

Mixed-ish seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Mixed-ish? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mixed-ish.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mixed-ish (Seizoen 2) dateert van 2021.

Mixed-ish Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Mixed-ish? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mixed-ish seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mixed-ish Serie Informatie

Mixed-ish is een Komedie-serie uit 2019-2021. Geregisseerd door Anton Cropper met onder meer de acteurs Arica Himmel, Tika Sumpter en Mark-Paul Gosselaar .

In mixed-ish vertelt Rainbow Johnson haar ervaring met het opgroeien in een familie van gemengde rassen in de jaren '80 en de constante dilemma's waarmee ze te maken kregen. Bow's ouders Paul en Alicia besluiten om van een hippiecommune naar de buitenwijken te verhuizen om hun gezin beter te onderhouden. Terwijl haar ouders worstelen met de uitdagingen van hun nieuwe leven, navigeren Bow en haar broers en zussen door een reguliere school waar ze als zwart noch wit worden ervaren. De ervaringen van dit gezin belichten de uitdagingen van het vinden van een eigen identiteit.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.