• 9.384.355 stemmen

Shin Seiki Evangerion

Shin Seiki Evangerion seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Shin Seiki Evangerion? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Shin Seiki Evangerion.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Shin Seiki Evangerion (Seizoen 1) dateert van 1995.

Shin Seiki Evangerion Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Shin Seiki Evangerion? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Shin Seiki Evangerion seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Shin Seiki Evangerion Serie Informatie

Shin Seiki Evangerion is een Sciencefiction / Drama-serie uit 1995-1996. Geregisseerd door Hideaki Anno met onder meer de acteurs Megumi Ogata, Kotono Mitsuishi en Megumi Hayashibara .

Het jaar is 2015, en de helft van de wereldbevolking is dood en slachtoffer geworden van de ramp die Second Impact heet. Na een oproep van zijn mysterieuze vader komt de 14-jarige Shinji Ikari aan in de herbouwde stad Nieuw Tokyo-3, net als een gigantisch wezen dat geïdentificeerd wordt als een "Angel". Shinji wordt gedwongen om in de cockpit van een gigantische bio-mechanische constructie die bekend staat als een Evangelion te stappen. Hij moet de stad verdedigen tegen de woeste engel of sterven terwijl hij het probeert!

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 22 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.