7seeds seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie 7seeds? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 7seeds.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 7seeds (Seizoen 2) dateert van 2020.
7seeds Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van 7seeds? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 7seeds seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
7seeds Serie Informatie
7seeds is een Animatie / Actie-serie uit 2019-2020. Geregisseerd door Yukio Takahashi met onder meer de acteurs Jun Fukuyama, Nao Toyama en Katsuyuki Konishi .
In de nabije toekomst botst de aarde met een gigantische meteoriet. Al het levende organismen, inclusief de mensheid, wordt hierbij van het aardoppervlak weggevaagd. De overheid, die deze uitkomst had voorzien, was al met voorzorgsmaatregelen bezig. Project 7SEEDS; hiervoor werden vijf teams van zeven jonge gezonde mensen ingevroren, zodat ze deze tragedie konden overleven. Samen moeten ze nu zien te overleven op een Aarde die niet meer is zoals hij was.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.