Magnífica 70 seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Magnífica 70 ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Magnífica 70 .
Het laatste bij ons bekende seizoen van Magnífica 70 (Seizoen 3) dateert van 2018.
Magnífica 70 Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Magnífica 70 ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Magnífica 70 seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Magnífica 70 Serie Informatie
Magnífica 70 is een Drama-serie uit 2015-2018. Geregisseerd door Cláudio Torres met onder meer de acteurs Marcos Winter, Maria Luísa Mendonça en Simone Spoladore .
Een man die verveeld is met zijn realiteit, werkt op de censuurafdeling van de overheid in São Paulo. Hij is getrouwd met Isabel, maar wordt verliefd op Dora Dumar, een actrice van de films die hij verplicht is te censureren.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.