• 9.384.396 stemmen

Crossroads

Crossroads seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Crossroads? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Crossroads.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Crossroads (Seizoen 1) dateert van 1992.

Crossroads Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Crossroads? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Crossroads seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Crossroads Serie Informatie

Crossroads is een Drama-serie uit 1992-1993. met onder meer de acteurs Robert Urich en Dalton James .

John Hawkins, een assistent-districtsprocureur uit New York, krijgt van een bevriende officier van justitie uit Seattle te horen dat zijn 16-jarige zoon Dylan in de problemen zit. John heeft zijn zoon al zeven jaar niet meer gezien, nadat hij vanwege zijn alcoholprobleem besloten had Dylan door zijn grootouders op te laten voeden. Hij neemt dit maal zijn verantwoordelijkheid en besluit met Dylan rond te gaan toeren op zijn motor, in de hoop het contact met zijn zoon weer te herstellen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.