• 9.385.294 stemmen

Kantine

Kantine seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Kantine? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Kantine.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Kantine (Seizoen 1) dateert van 2019.

Kantine Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Kantine? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Kantine seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Kantine Serie Informatie

Kantine is een Talkshow-serie uit 2019.

In de voetbalkantine van tweedeprovincialer Rapide Wezemaal zoomt Eric Goens met een bekende voetbalgast in op het Belgische voetbal. Hij zal hen één voor één uitvragen en op zoek gaan naar verhalen en achtergronden in het Belgische voetbal. Als uitsmijter komt ook de VAR in elke aflevering aan bod. Die zal de gast confronteren met een bepaald fragment uit het archief, een nieuwsitem, een foto of een uitspraak, om zo dieper in te gaan op het onderwerp.