From Here to Eternity seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie From Here to Eternity ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van From Here to Eternity .
Het laatste bij ons bekende seizoen van From Here to Eternity (Seizoen 1) dateert van 1980.
From Here to Eternity Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van From Here to Eternity ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over From Here to Eternity seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
From Here to Eternity Serie Informatie
From Here to Eternity is een Drama / Romantiek-serie uit 1980.
In 1942 valt Honolulu onder de krijgswet na de aanval door de Japanners, maar het personeel van de 24e infanterie divisie G Company lijkt meer geïnteresseerd te zijn in hun persoonlijke leven dan in de oorlog. Sergeant Warden gaat een affaire aan met Karen Holmes, de vrouw van zijn commandant, majoor Holmes. Jeff Pruitt raakt betrokken bij de vriendin van zijn overleden broer, de prostituee Lorene.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.